The Gambler

GAMbanner

Gammel historie med ny fortæller

The Gambler er et remake af filmen med selvsamme navn fra 1974 hvor James Caan havde hovedrollen i modsætning til nu hvor Mark Walberg har indtaget positionen. Navnet James Caan er måske i sig selv ikke et navn der får folk op af stolen, men det er faktisk ham, som spillede Sonny i Godfatherfilmene og ham kender de fleste som har set den gamle klassiker. Noget af det som er blevet ændret er ikke kun hovedrollen, men også navnet på hovedpersonen og historien er der gjort noget ved, sådan at den får en anden vinkel med større fokus på hovedpersonen og mere fra omgivelserne er skåret væk til ære for historien om hovedpersonens udvikling.

1

All in

Jim Bennet er litteraturprofessor til dagligt, men han har en skyggeside som fylder meget i hans liv, for Jim Bennet har et problem med gambling og det har indtil videre sat ham i gæld til hans familie, men han fortsætter. Desværre er en underviserløn ikke nok til at holde Jims hasarderede spilletendenser kørende og derfor låner han penge af en lånehaj og ikke en af de rareste. Desværre er Jim så langt ude at han ikke tænker når han spiller og det gør at pengene hurtigt er brugt og nu har han 7 dage til at få skaffet pengene til lånehajen for ellers får det alvorlige konsekvenser, men er Jim i stand til at skrabe den mængde penge sammen og kan han lade være med at spille de penge op som han får i hænderne?

2

God plan – dårligt udført

Hvis man ser på skelettet for The Gambler så er historien og ideen rigtig god og den kan åbne op for en forståelse for folk med ludomaniske tendenser og det er en god indgangsvinkel. Desværre er filmens opsætning relativt kedelig og ikke som sådan noget der fænger. Under hele filmen forsøger de at gejle op til en hvis intensitet, men problemet er så at de ikke formår at levere spændingen og det gør at det bliver en kedelig omgang. Det gør i det hele taget at filmen er en halvslumrende oplevelse og det er en skam for det kunne have været en rigtig god film, hvis den var blevet udført ordentligt, men det har instruktøren desværre ikke kunnet formå og det kan man tydeligt mærke.

Film:2 out of 6 stars (2,0 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)

Anmeldt af Mia Christensen.

IMDb-logo

TAK TIL FOX-PARAMOUNT HOME ENTERTAINMENT/PR NORDIC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.