Dracula Untold

DU2

Man kunne fristes til at ryste på hovedet over endnu en vampyrfilm, men vi er nu engang facineret af blodsugende væsner og det gør da ingen skade at de ligner denne version af Prince Vlad Thepes. Historien er jo som vi kender den: den lille mand mod den store stygge magt, med en djævel smidt ind i mængden. Vlad kæmper for sin familie og sit folk mod Tyrkerne og det holder jo ikke at den lille magt står imod, så Vlad må ud på et mindre eventyr for at redde dem han holder af.

du4

Special effects er der nok af og det er jo lavet noget så fornøjeligt, Gary Shore har virkelig gjort sig umage og det er en fornøjelse at se på. Luke Evans har før spillet med i store film, bland andet. var han med i ‘Fast and The Furious’ 6 og 7, som Owen Shaw og i ‘Hobbitten’ som Bard/Girion. At han får en hovedrolle i en storfilm var bestemt ikke en overraskelse. Han spiller rollen som Prins Vlad Thepes ganske udemærket og i stor overbevisning.

Så var han der igen, den super charmerende Dominic Cooper, Han spiller Howard Stark (Tony Stark’s far) i Marvel filmene og serien, et dejligt afbræk fra altid at ligne helten har han her påtaget sig rollen som den store stygge overmagt der bare kræver og tager hvad den nu vil. Han spiller rollen super godt og man kan kun smile af den tillagte accent fra Tyrkiet.

du3

Den super aktuelle Charles Dance, kender nogle måske bedre som Tywin Lannister fra serien ‘Game of Thrones’. Han er som altid en fornøjelse på et lærred, men han har nu nok skulle sidde lidt længere i make-up stolen ved optagelsen af denne film end han gør i ‘Game of Thrones’, men det gør ham bestemt ikke uigenkendelig. Nogle husker ham måske fra ‘Alien 3’ og andre husker ham måske som Sardo Numspa fra ‘Golden Child’ hvor han spiller overfor Eddie Murphy. Man er vantil at se ham i en noget tilbage trukne roller og denne er ikke anderledes, hans rolige måde at tale på gør ham ganske perfekt til netop denne rolle. Stående applaus herfra.

Film:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Billed:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Lyd:4 out of 6 stars (4,0 / 6)

Anmeldt af Ann Jensen.

IMDb-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.