The Strain – Sæson 2

kl
Revolutionen tager form. Det kom fra himlen. Denne Strain. Endnu en omgang fantastisk serieværk af Guillermo del Toro.

Guillermo del Toro og Chuck Hogans vampyrlige fortælling forsætter sit momentum i sæson to af The Strain. Ondskaben begynder at komme op til overfladen. Vampyrerne og deres droner har næsten overtaget Manhattan. Dette er blot første skridt i planen for at trælle hele menneskeligheden. Endnu 12 fængslende velproducerede episoder, som forfatterne har døbt ‘The Fall’.

Fet leger med våben

Fet checker sit udstyr inden han skal ud og kæmpe.

Vores helte må barrikadere sig. De har brug for et HQ, hvis de skal formå at stoppe forvandlingen af hyggelige cafe New Yorkere til vamle vampyr droner. Musklerne må hjælpe hjernerne – CDC folkene vil lave en virus for at inficere de inficerede, mens den mere åndelige gren af vores heltehold søger med lys og lygte efter en bog der kan stoppe The Strains fremmarch: Occido Lumen.

Vores helt

Ondskaben skal helst tæmmes. Hvis det ikke lykkedes kan man prøve at skyde den. Her er det Goodwater og Dutch der gør forsøget.

Personuniverset oplever en fantastisk og medrivende udvikling. Ondskaben møder kærlighed og kærligheden har trænge kår blandt vores helte. Hele setuppet bliver sat på spids i den 12e finale episode, Night Train, hvor alle bolde kastes op i luften for sæson tre.

Fet snakker med en hybrid

Bogen Occido Lumen skal findes og vindes – Vores helte må finde utraditionelle samarbejdspartnere i form af vampyr-human-hybriden; Quinlan.

Jeg havde nær syet mig selv sammen med min sofa, for at få lov til at se alle afsnit ud i en køre. Det er eminent god underholdning. Historiefortællingen er fænomenal og fængslende. Lys, lyd, scenografi, makeup, special effekter, skuespil – alt er af højeste kvalitet. I første sæson manglede historien plausibilitet – det ændre sig i ‘The Fall’. Intensiteten tager til, fortælling og persongalleriet udvikler sig engageret positivt.

fgf

En af de lede ondskabsfulde mennesker, nazisten Eichorst, forsøger at vinde sin fanges hjerte med saftig ananas. Dutch er ikke imponeret.

The Stain sæson to er fantastisk serie underholdning for alle med hang til det lidt utrolige, virkelig godt fortalte, fyldt med masser spændende karakter og lækre effekter. Undertegnet har det med at sammenligne alle serier med den unike Fargo serie-følgeton. Denne sæson har samme nivau – nej, det er langt fra Fargo – men, ja – det er mindst ligså fængslende som Fargo. Nu hvor den sidste disk af ‘The Fall’ er slut og alt ekstra materialet er nydt, er der kun tilbage at vente spændt på sidste sæson af The Strain; ‘The Night Eternal‘…

Foot soldier af hybrid
Bag et hvert mørkt hjørne, kan der gemme sig en vampyr drone – man skal passe på. Selv som latino hunk Augustin.
Sæson:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Billed:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Lyd:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Effekter:5 out of 6 stars (5,0 / 6)

IMDbv2

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.