The Flash – Sæson 1

gjgj

Som barn ser Barry Allen (Grant Gustin)  sin mor blive slået ihjel af et mærkeligt gult blik hjemme i stuen, hans far bliver dømt for mordet på hende og Barry er nød til at flytte. Han bliver flyttet ind hos politimanden Joe (Jesse Martin), her vokser han op sammen med datteren Iris (Candice Patton). Som voksen arbejder Barry som retsmediciner for politiet når der sker nogle markabere sager, i sin fritid er han lidt ef en enspænder da han prøver at finde sin mors morder. Ellers er han meget fysik interreseret og glæder sig til aftnen hvor det verdens kendte Star Labs,  vil tænde en partikel reaktor og forandre fremtiden. Men noget går grueligt galt og laboratoriet eksplodere og generer et kæmpe uvejr, som gør at Barry bliver ramt af et lyn. 9 måneder senere vågner han op af sin koma og mærker med det samme der er noget helt galt, han har fået en superkraft der gør at han kan løbe hurtigere en lyden, han er lynet.

10

Han bliver trænet op af sine nye venner på det der er tilbage af Star Labs, for han skal lære at kontrollere disse nye kræfter uden at komme for meget til skad, og hen ad vejen erfare de at han ikke er den eneste der har fået super kræfter, men disse mutanter bruger deres kræfter i den ondes sag. Så for at gøre en forskel her i livet sætter han sig for at bekæmpe disse trusler, så samen med resten af teamet er de nu hemmelige beskyttere af  Central City. En vej der føre dem til steder de ikke havde regnet med, og nye allierede venner de aldrig havde drømt om.

11

DC for fuld power..

Med denne serie viser tegneserie giganten DC Comics, at de stadig har masser at byde på udover film som Superman og Batman der ligesom har været de største filmhelte de sidste mange år fra deres side. Og på den anden side viser de også at de kan også finde ud at lave små serie over deres super helte ligesom Marvel er ved lige nu med DareDevil og Agent Carter.

Her har vi Barry Allen som lynet i sin helt egen serie, for faktisk var han også med i en anden DC Comics serie der startede i 2012 som hedder Arrow, og som stadig køre på 4. sæson. Her bliver han ven med rigmanden Oliver Queen, som om natten er en selvtægtsmand der beskytter hans by. Det fede ved det hele er at de har fået det til at hænge sammen i begge serier, så man kan godt se i hvilke episoder de besøger hinanden, super fed detalje.. Serien er skabt af en fantastisk sammensætning, nemlig tre personer der allerede har haft stor succes med både DC Comics serier men også film.

12

Den første mand er Greg Berlanti, Greg er kendt for at stå bagved filmen The Green Lantern som kom i 2011 med Ryan Reynolds i hovedrollen, den fik desværre ikke så stor succes. Men ellers er han med på en masse tv serier alt fra Dawson’s Creek til.. ja.. nu The Flash. Den anden hedder Andrew Kreisberg og han har også været med til nogle DC succes, som serien Arrow og Supergirl. Men også serier som Vampire Diaries, Fringe, Boston Legal og andre fede serier. Den sidste mand på holdet hedder Geoff Johns, han er en mand man bare ikke kan komme udenom når det har noget med DC Comics at gøre. Han har været med til at gøre nogle animations film og serier ret succesfulde. Trioen her har skabt en serie, hvor det er svært ikke at være begejstret. Der er potentiale for mange sæsoner hvor folk vil være klistret til skærmen. Serien har allerede vundet en del priser og nomineret til en Emmy. Faktisk er to af priserne gået til Grant Gustin, som har vundet dem på grund af rollen som Barry Allen/ The Flash.

Han kunne godt have en stor fremtid i vente, da han nu er blevet ham man vil forbinde med The Flash. Snyd dig ikke for denne serie i denne kolde tid og når du er færdig med denne sæson, kan du dykke ned i tre sæsoner af Arrow som nok også vil fange dig de næste mange aftner. Effekterne er helt i top igennem hele serien og historien hænger super godt godt sammen med alle mutanterne og deres super kræfter. Masser spænding, drama og vilde twist.

Sæson:5 out of 6 stars (5 / 6)
Billed:5 out of 6 stars (5 / 6)
Lyd:5 out of 6 stars (5 / 6)

Anmeldt af Christian Bott.

IMDb-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.