Ted 2

TED22

Bamse mod staten.

’Ted’ er endelig blevet giftet med sin Tami-Lynn og alt er dejligt, det første stykke tid. Så for at redde ægteskabet beslutter de sig at stifte en lille familie, men da ’Ted’ er en bamse må de ty til alternative metoder alt fra sæd donation og adoption. Men noget går galt og myndighederne bliver opmærksom på ’Ted’ og tager hans personlighed fra ham, for man kan da ikke være menneske når man er en levende tøj bamse. Så ’Ted’ og hans bedste ven John Bennett (Mark Wahlberg) sætter sig for at sagsøge staten og hyre den unge advokat debutant Samantha (Amanda Seyfreid). De vil nu bevise at han i juridisk forstand er en person. Retssagen går ikke som de havde regnet med og er derfor nød til at tage rejsen til New York for de kan anke sagen og måske på vejen dertil kan de opbygge en bedre sag.

Ted2

Plat og hyle morsom.

’Ted 2’ er lavet af en af de sjoveste mænd i Amerika, selveste Seth MacFarlane, som også gav os den første film, ’A Million Ways to Die in the West’ og selvfølgelig komedie hit serien ’Family Guy’. Seth MacFarlane ligger selvfølgelig også stemme til ’Ted’ i denne platte men på samme tid hyle morsomme film. Efter den første film om ’Ted’ indtjente over 550 millioner dollars på verdensplan, var det da helt sikkert en efterfølger skulle komme og man må da sige det kan næsten ikke være andet end en sikker succes. Seth MacFarlane har lavet en film der er så langt ude, men alligevel er den så vel produceret, instrueret, der er masser af platte jokes som bare bære hele filmen op på det niveau, som gør at man kommer til at få mave krampe af grin. Derudover har han skaffet en håndfuld andre skuespillere med i denne film som er for sjove. Vi har Liam Neeson, Jay Leno, Tom Brady og Morgan Freeman i nogle sjove små klip, men som alligevel får historien til at hænge sammen, uden at den går ned i tempo. En af de sjoveste scener i filmen er i supermarkedet, ’Ted’ og Tami-Lynn arbejder, en meget meget sær Liam Neeson henvender sig ved kassen og er meget mistroisk om et morgenmadsprodukt der henvender sig til børn. Hvad vil der ske hvis en voksen køber det? Vil han blive forfulgt? Klassescene var flad af grin.

Filmen er helt klart et must for folk med en sort form for humor. Efterfølgeren her er næsten bedre end den første film, så hvis man kunne lide den skal den bestemt ses, hvis ikke så skal den alligevel ses. Dette er en film som man vil huske lang tid efter, på grund af de sjove små ting i den, alt fra andre film der bliver nævnt, eller sammenlignet med som f.eks. ’Star Wars’, ’Rocky’, ’Jurassic Park’ og mange flere. Til vi lige pludselig er til det vildeste Comic-con event midt i New York.

Ted1

En sikker succes.

Selve ’Ted’ er blevet noget bedre animeret i denne film, og med jokes der flyver over det hele der til tider er så upassende, kan det ikke kan være andet end sjovt. Selve Mark Wahlberg er en fryd for øjet som et stort legebarn, der bare gerne vil ryge noget kvalitets pot. Han ved lige hvordan han skal gøre for at være tilstrækkelig sjov og med Amanda Seyfried ved sin side som en pot elskede advokat er de to perfekte for hinanden i denne film et rigtigt umage par. Lad os se om Seth MacFarlane lader dette være den sidste film med den pot elskelige Bjørn, det ville næsten være synd hvis han lavede en efterfølger til denne da den slutter perfekt. Når filmen er færdig så sid og vent efter rulle teksterne der er lidt ekstra. En hyle morsom film som kan ses flere gange og stadig være lige så sjov, så varm latter musklerne op og tag ind og se denne fantastiske film.

Film:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)

Anmeldt af Christian Bott.

IMDb-logo

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.