Serie Anmeldelse – The Big Bang Theory: Sæson 12

© Warner Bros.
 • Original Titel: The Big Bang Theory – Sæson 12.
 • Skaber: Chuck Lorre, Bill Prady.
 • Skuespillere: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar m.fl.
 • Genre: Komedie, Romantik.
 • Spilletid: 7 timer 43 min.
 • Udgiver: Warner Bros.
 • Produktionsår: 2018.
 • Censur: 15 år.
 • Anmeldt af: Christian Bott.
 • Findes på: DVD, Blu-Ray.
 • Release: 21. November, 2019.
 • Se mere på: IMDb (åbner i nyt vindue).

Vi sluttede sidste sæson af med at Sheldon og Amy blev gift, og her starter den nye sæson umiddelbart lige efter. På deres bryllupsrejse kommer de på en teori, de sætter sig for at afprøve og det viser sig at være rigtigt og de bliver derfor de nomineret til en Nobel pris, men der er meget man skal tage højde for, hvordan man skal være af person når man er nomineret til lige netop den pris. Penny og Leonard lever et godt liv, lige indtil Penny siger hun ikke vil have børn og det bliver mere akavet da en af hendes eks kærester spørger om Leonard vil hjælpe ham og konen med at blive gravid. Raj overvejer at indgå i et traditionelt, arrangeret ægteskab frem for at finde en kæreste.
Men det er ikke lige så nemt når man er en håbløs romantikker. Howard og Bernadette arbejder meget på at pleje deres forhold, og at få familien til at hænge sammen.

Vi har fulgt Sheldon, Leonard, Howard og Raj i tykt og tyndt i disse 12 sæsoner og har fyldt vores hjerter og gives os utallige grin.
Hen af vejen er Penny, Bernadette og Amy kommet til og dette er en af de serie der har formået ikke at gøre det dårligere ved at skrive flere personer ind i serien. En serie som har kørt i små 11 år og har fulgt de flestes liv, den har vist os hvordan vi igennem tiden som menneske forandres og bliver formet at vores venner. Serien har fulgt os, som en del af vores liv og som serien Friends gjorde i 90érne har Big Bang gjort det igen og gjort os til en del af familien. For hvem havde troet at Sheldon Cooper vil blive gift og Raj der lærte at tale til kvinder helt uden brug af alkohol.

Serien er skabt af to geniale mennesker nemlig Chuck Lorre og Bill Prady. Chuck Lorre er en mand som ved hvad han laver, da han har været i branchen i mange år. Han også stod bag serien Two & and Half Men med Charlie Sheen. Det gode ved denne serie er at den er så nørdet, at selvom man ikke er en nørd, så kan man ikke lade vær med at synes det er sjovt og blive fanget at tingene de snakker om og gør. Derudover alle de store stjerner der har været med igennem sæsoner og har beriget vores liv

Vi vidste alle at serie ville stoppe på et tidspunkt, og at de ikke kunne blive ved i længden og jeg synes faktisk de har fået sluttet serien af på en god måde. Der er lige et par ting der godt måtte have været anderledes, men det er jo så forskelligt. Serien har igennem tiden været nomineret 15 gange til en Emmy, dog har den kun vundet en, det var Jim Parson som vandt for hans rolle som Sheldon Cooper, en rolle der også har inkasseret ham en Golden Globe. Sæson 12 har 24 afsnit som er fyldt med glæde, tåre og masser af underholdning og der på samme tid formår at samle hele serien op, så den ender med et Big Bang.

Sæson:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Billed:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Lyd:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Ekstra:5 out of 6 stars (5,0 / 6)

Tusind tak til FOX Paramount Warner Home Entertainment / PR Nordic

Det betyder vores stjerner