September på HBO Nordic

WHAT WE DO IN THE SHADOWS
Sæson 3 (10 episoder) fortsætter 3. september

I, What we do in the Shadows, følger vi de tre vampyrer, som har været roommates i flere hundrede år. Hovedrollerne Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén and Mark Proksch kommer alle tilbage i den nye sæson i deres roller som henholdsvis Nandor, Laszlo, Nadja, Guillermo and Colin Robinson. Sæson tre fokuserer på eftervirkningerne af afsløringen af Guillermo som en vampyrmorder. 

BILLIONS
Sæson 5 (5 episoder) får premiere d. 6. september

I den anden halvdel af sæson fem sender tilstedeværelsen af den magtfulde milliardær Mike Prince (Corey Stoll) dønninger igennem Axe Capital, og giver Chuck Rhoades (Giamatti) et potentielt nyt våben i kampen mod Bobby Axelrod (Lewis). I denne sæson medvirker stjernerne David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin og Jeffrey DeMunn. Jeanane Garafolo medvirker som gæstestjerne i rollen som den hippe indehaver af en legal cannabis virksomhed.

SCENES FROM A MARRIAGE
Premiere 13. september – 5 episoder

I denne moderne fortolkning af Ingmar Bergman’s klassiske svenske serie spiller Oscar Isaac og Jessica Chastain hovedrollerne. Serien er skrevet og instrueret af Hagai Levi. Scenes from a Marriage er en fængslende nyfortolkning af originalseriens dilemmaer om kærlighed, had, begær, monogami, ægteskab, skilsmisse set gennem øjnene på et moderne amerikansk ægtepar.

DOOM PATROL
Sæson 3 får premiere 24. september

10 episoder. Tre premiereafsnit efterfulgt af et afsnit om ugen.

Sæson tre åbner op for kulminationen af Dorothy’s (Abi Monterey) konfrontation med Candlemaker, som resulterede i altødelæggende tab.The Doom Patrol står ved en skillevej, og alle medlemmer kæmper med at finde ud af, hvem de er, eller hvem de gerne vil være. Og situationen forværres yderligere, da Madame Rouge (Michelle Gomez) ankommer i en tidsmaskine med en meget specifik mission, som hun ikke kan huske.

A.P. BIO
Sæson 4 (8 episoder) får premiere d. 3. september

Komedieserien følger Harvard filosoffen Jack Griffin (Glenn Howerton), som har mistet sit arbejde og derfor har været nødsaget til at tage tilbage til Toledo Ohio og arbejde som biologilærer i gymnasiet. Jack bliver imidertid hurtig klar over, at han slet ikke vil undervise i biologi.Og da han finder ud af, at hans elever er særligt godt begavede, vælger han istedet at benytte deres kloge hoveder til sin egen fordel.

ROBOT CHICKEN
Sæson 11 (12 episoder) får premiere d. 7. september

Adult Swin’s stop-motion komedieserie Robot Chicken er tilbage med en sæson 11 fyldt med flere morsomme parodier og skæve karakterer og personligheder fra Joe Exotic til Peppa Pig.The Robot Chicken’s nørd og Bitch Pudding er også tilbage med en uhyggelig Halloween-inspireret episode. Og når det er sagt, er der ingen hjørner af popkulturen, der går fri fra Robot Chicken’s satiriske blik denne sæson.

TEENAGE EUTHANASIA
Får premiere d. 17. september (7 episoder)

Teenage Euthanasia, Adult Swim’s nyeste coming of age komedieserie om død, familie og utilsigtet opstandelse. Serien udspiller sig i en nær fremtid i Florida og er centreret omkring The Fantasy Family, der er ejere af bedemandsforretningen Tender Endings. The Fantasy Family består af bedstemor baba, hendes voksne børn onkel Pete og Trophy og hans teenagedatter Euthanasia (“Annie”) – et navn hun fik ved et tilfælde i en periode af Trophy’s liv, der var præget af uudholdelig lidelse.

NUCLEAR FAMILY
Får premiere d. 27. September (3 episoder)

I HBO’s Nuclear Family, en dokumentar i tre afsnit, følger vi filmskaberen Ry Russo-Young, der gennem sin egen fortid undersøger meningen med familien.
I 70’erne og i starten af 80’erne, hvor en homoseksuel familiekonstruktion var utænkelig for de fleste, blev Ry og hendes søster født af to lesbiske kvinder gennem en sæddonor. Ry’s idylliske barndom blev truet af en uventet retssag, som sendte chokbølger gennem hendes families liv og som stadig påvirker deres liv i dag.

TITLER TIL BØRN:

Rasmus Klump – 1. sæson bliver tilgængelig d. 3. september

Alfie Atkins – 1. sæson bliver tilgængelig d. 17.september

Bamse – 1. sæson bliver tilgængelig d. 24. september

Pingu – sæson 5 og 6 bliver tilgængeligt d. 1. september

Happy Feet – premiere 24.september

Boss Baby- premiere 10. september

Kilde: HBO Nordic / Billeder: © HBO Nordic