Scream Queens – Sæson 1

chfch

I 1995 sker en tragisk ulykke I et badekar i studenterforening “Kappa Kappa Tau” til lyden af den tids største pophits. Mysteriet bag ulykken bliver aldrig løst og på Universitetet Wallace kommer aldrig frem I offentlighedens lys.

Scream-Queens-800x350px-2

Nu styres “Kappa Kappa Tau” huset af Chanel Oberlin (Emma Robents) med en moderigtig jernhånd. Hun har styr på sig selv, huset, pigerne i huset og sin fremtid. Hendes styre udfordres dog, da dekan Dean Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis) beslutter at alle skal have lov til at søge om optagelse i studenterforening. Det betyder at det pludselig ikke udelukkende er rige, smukke og populære piger der nu er kandidater til at blive en del af huset.

Som om det ikke var slemt nok, bryder helvede løs i “Kappa Kappa Tau” da den røde djævel spreder skræk og rædsel over hele universitetets campus. En efter en, bliver “Kappa Kappa Tau” medlemmer og ansøgere dræbt på modbydelige, men kreative, måder. Det går hurtigt op for pigerne, at det kan være en af dem, der er morderen. Men hvem gemmer sig bag den røde djævlemaske? Hvorfor sker de mange drab? Og hvem vil blive optaget som en del af “Kappa Kappa Tau”? Der er så mange store spørgsmål.

Scream-Queens-800x350px-1
”Glee” og ”American Horror Story” møder ”Maskernes nat”

Teamet af instruktører Ryan Murphy, Brad Falchuk og Ian Brennan har tidligere arbejdet med serierne Glee og American Horror Story. Du husker muligvis også Emma Robents fra successerien American Horror Story og Lea Michele fra Glee. I Scream Queens kan man da fornemme en blanding af stemningerne og humoren fra de to serier. Når man blander stemningen fra studenterforening i ”Blondinens hævn” ind i mikset og tilsætter god gammeldags mord fra slasher film, kommer man tæt på Screem Queens sæson 1.

Scream-Queens-800x350px-3

Jeg var bestemt underholdt, og jeg synes at serien var hysterisk morsom! Dog kan man diskutere om den er lidt for splat til det mainstream publikum og lidt for tøset til gyserfans. Mit bedste råd er, at fuld ud indtage det komiske glansbillede serien tilbyder dig, og dyk ind i de smukke teenagers verden af brands, popularitet bekymringer og mord.

Nu skal jeg ikke afsløre noget som sæsonafslutning, men der bliver lagt op til en virkelig god anden sæson. Jeg glæder mig!

Sæson:4 out of 6 stars (4 / 6)
Billed:4 out of 6 stars (4 / 6)
Lyd:5 out of 6 stars (5 / 6)
Ekstra:3 out of 6 stars (3 / 6)

IMDbv2

Foxparamount16

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.