Sam Neill Fejrer sin tilbagevendende i ‘Jurassic World: Dominion’


Selvom udviklingen af ‘Jurassic World: Dominion’, har lagt i dvale på grund af Corona-pandemien i et stykke tid, ser det endelig ud til at filmen er ved at blive vakt til live igen. Et af de vigtigste elementer ved filmen, er at de originale ‘Jurassic Park’ skuespillere Sam Neill og Laura Dern, vender tilbage i deres vante roller. Sam Neill har derfor på twitter, markeret begivenheden med at fremvise, et af de mest ikoniske dele af Dr. Alan Grant’s udstyr – nemlig hans hat.

‘Jurassic World: Dominion’ følger historien lige efter ‘Fallen Kingdom’. Dinosaurene er nu fri, i hele verden og alle er nødt til at forholde sig til den nye situation. Owen Grady (Chris Pratt) og Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) må derfor kontakte eksperterne Dr. Grant, Dr. Ellie Sattler og Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) – der allerede gjorde sin entre, tilbage til franchisen i Fallen Kingdom.

‘Jurassic World: Dominion’ er en af de første store Hollywood film, der ghenoptager optagelserne under COVID-19. Instruktøren Colin Trevorrow har forklaret, at de gør alt for at sikre alle på settet, ved at sætte folk i karantæne, regulære sundhedstjek og sørge for sterile procedure under optagelserne.

‘Jurassic World: Dominion’ har premiere 10. juni, 2021

Kilde: Empire