‘Ratched’ Trailer: Sarah Paulson spiller den kendte sygeplejerske


Det er ikke alle filmkarakterer man møder, som man har lyst til at få en baggrundshistorie bag og få svar på hvordan de er blevet som de er. Men netop den forskruede Nurse Ratched, fra kultfilmen ‘One Flew Over The Cuckoo’s Nest’s’ (Gøgereden), kunne være interessant at gå nærmere i dybden med.

Nu får vi endelig chancen i Netflix, nye store satsning ‘Ratched’ og den første trailer til serien er ude nu. Sarah Paulson spiller hovedrollen som den yngre version af rollen, der i 1975 sikrede Louise Fletcher, en Oscar i ‘One Flew Over The Cuckoo’s Nest’s’ (Gøgereden).

Den otte episoder lange tv-serie, foregår i 1947, hvor den unge Mildred Ratchet (Sarah Paulson), søger job på et ledende psykiatrisk hospital, der tester nye foruroligende metoder, på det menneskelige sind. Mens hun begynder at undersøge stedet og de folk der arbejder der nærmere, ændre hendes personlighed sig til en ond og mørk side. På rollelisten ses også Cynthia Nixon, Sharon Stone, Judy Davis, Vincent D’Onofrio og Finn Wittrock.

Kilde: Empire

‘Ratched’ har premiere på Netflix d. 18. september

© Netflix