Peaky Blinders 6. sæson har fået premiere dato

BBC One har nu endelig sat premiere datoen på, den sjette og sidste sæson af den prisvindende serie ‘Peaky Blinders’. Det blev slået fast med en 12,8 meter malet reklame over Digbeth’s Old Crown i Birmingham. Shelby-klanens officielle hjemby. 27. februar kan den nemlig streames på BBC One.

Den sjette sæson, vil bestå af seks spændende episoder, hvor et ny for premiere hver søndag. Men hvad så med uden for England? Heldigvis har Netflix rettighederne til at vise serien og de fem tidligere sæsoner, ligger i forvejen på streaming-tjenesten. Der er dog endnu ikke meldt en dato ud fra Netflix, selv om rygter sige 20. marts.

Cillian Murphy er tilbage som Tommy Shelby, mens resten af castet tæller både nye og velkendte ansigter som Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy and Sophie Rundle, Stephen Graham og mange andre. Helen McCrory der var en af de bærende roller i serien, døde desværre i april sidste år. Hendes skæbne i Peaky Blinders er dog heldigvis ikke blevet afsløret endnu. Der er også en ‘Peaky Blinders’ spillefilm på vej, der endnu ikke er mange oplysninger omkring.

Kilde: deadline.com  / Billeder: © BBC