Paper Towns

Towns

Ungdomsromatikken slår til igen

Paper Towns er en romantisk teenagefilm som er baseret på novellen fra 2008 af samme navn, der er forfattet af John Green. I hovedrollen som den unge Quentin ses Nat Wolf, som også var med i En Flænge I Himlen, hvor han spillede Isaac. Der er dog en sammenhæng, idet instruktøren er den samme, hvilket også er tydeligt at se, da begge film har en helt speciel atmosfære over sig. Nat Wolf er den eneste af de unge skuespillere som har en længere karriere bag sig, da han har været på skærmen flere gange siden barns ben, i modsætning til de andre unge som har været aktive siden 2012. Alligevel er Paper Towns på skuespillerfronten lidt af en godtepose for talentspejderne, for alle unge talenter som har indtaget hoved- og biroller er i gang med flere film og serier, hvoraf flere bestemt ikke er ukendte.

1

Livets store eventyr

Quentin er en teenagedreng som passer sine studier på high-school og koncentrerer sig om at få gode karakterer så hans fremtid er sikret. Quentin har siden han var lille været forelsket i sin barndomsveninde, naboens datter der hedder Margo. Margo har altid været en eventyrlysten pige og som årene er gået, er Quentin og Margo stille og roligt gledet fra hinanden, men Quentin har altid kigget i Marogs retning. En aften kravler Margo ind af vinduet hos Quentin og beder om hans hjælp til at gennemføre et eventyr. Quentin tager modvilligt med og har den bedste nat i sit liv, men dagen efter er Margo forsvundet og Qeuntin begynder at lede efter hende, for at finde ud af hvor hun er taget hen og på jagten efter sit livs kærlighed finder han meget mere end han havde regnet med.

2

Romantik for teenagere

Paper Towns er en rigtig sød film, som primært henvender sig til teenagere. Moralen er set før og det er historien i store træk også, så på den måde er der ikke noget nyt, men den er fortalt på en ungdommelig måde og det gør at den godt kan være storslået hvis man ikke har set en film i den stil før. Den forsøger nemlig at være storslået gennem både musikken og flere af scenerne, men hvis man har set det før, er det ikke noget som virker ret overvældende. Men det til trods er den en nuttet film som handler om båede venskab og kærlighed og ikke mindst det at blive voksen, så for teenage romantikeren kan Paper towns helt klart anbefales.

Film:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Billed:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Lyd:3 out of 6 stars (3,0 / 6)

Anmeldt af Mia Christensen.

Fox-Paramount-PrNordic

IMDb-logo

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.