Ny Version af The Thing Under udvikling


Før ‘The Thing From Another World’ fra 1951, John Carpenter’s  kult-film ‘The Thing’ og reboot sequel filmen fra 2011, var der John W. Campbell Jr.’s novelle Who Goes There? Men selv historien, er taget fra hans meget længere historie Frozen Hell og nu ser det ud til at Universal og Blumhouse, har planer om at lave en helt ny film baseret over den fulde bog.

Ifølge Bloody Disgusting der har forsøgt at opspore detaljer om historien, der har lagt på is og først kom frem i dagens lys fornyligt. Science fiction forfatteren John Betancourt, har derfor startet en indsamling for at få den udgivet. Tilbage i 1938 udgav John W. Campbell, novellen Who Goes There?, der omhandler et team af forskere, der på Antarktis opdager og bliver terroriseret af en mystisk fremmed livsform. Historien blev senere adapteret i John Carpenter’s ‘The Thing’ fra 1982. Men med det nye manuskript, er der dermed mulighed for en udvidet version af ‘The Frozen Hell’.

Universal og Blumhouse har derfor været hurtige ude, for at sikre sig rettighederne til dette nye manuskript, hvis handling endnu er ukendt. Producer Alan Donnes er tilknyttet projektet, der vil tage det bedste fra både ‘The Thing From Another World’ og ‘The Thing’ og sikkert skabe sin egen identitet, udfra dette.

Kilde: Empire