KOMMER PÅ HBO MAX I MAJ

KOMMER PÅ HBO MAX I MAJ

Masser af kvalitetsindhold på vej. Se blandt andet krimimysteriet The Staircase, grin med anden sæson af Hacks og find din indre romantiker frem med den overraskende The Time Traveler’s Wife eller den længe ventede Conversations With Friends.

BÚNKER Premiere 2. maj

Búnker er en mørk komedieserie fra Mexico, som følger den midaldrende mand Vladimiro (Bruno Bichir), der, efter hans kone og børn har mistet respekten for ham, beslutter sig for at gemme sig i en gammel bunker i kælderen. Men hans fred er kortvarig, da han kort efter får forbindelse til både koreanske og russiske videnskabsmænd. Búnker byder på action og humor, og Vladimiro oplever uheld efter uheld.

8 episoder (alle eps. har premiere samtidig)

NOUGHTS + CROSSESSæson 2 har premiere 6. maj

Jack Rowan og Masali Baduza vender tilbage som Callum og Sephy i sæson 2 af BBC One-dramaet Noughts & Crosses. Parret forsøger nu desperat at flygte fra Albion på jagt efter et nyt liv sammen, mens den by de efterlod, raser i kølvandet på Sephys ‘kidnapning’ og de ødelæggende begivenheder i sæson 2. Baseret på Malorie Blackman populære fiktionsromaner for unge.

4 episoder (alle eps. har premiere samtidig)

THE STAIRCASEPremiere 6. maj

The Staircase er baseret på en sand historie og undersøger Michael Petersons liv, hans vidtstrakte familie i North Carolina og hans kone Kathleen Petersons mistænkelige død. The Staircases stjernespækkede rollebesætning består blandt andre af Colin Firth og Toni Collette samt Michael Stuhlbarg, Juliette Binoche, Dane DeHaan, Olivia DeJonge, Rosemarie DeWitt, Tim Guinee, Patrick Schwarzenegger, Sophie Turner, Vincent Vermignon, Odessa Young og Parker Posey. Max Original miniserien er skrevet og produceret af showrunnere Antonio Campos og Maggie Cohn. Campos instruerer også seks af de otte episoder.

8 episoder (3 episoder på premieredagen)

VISITORSPremiere 10. maj

Visitors er en fantasy-komedieserie af Simon Astier (Zero Corp, Mortel) og den første franske originale tv-serie for kanalen Warner TV. Serien er skabt, skrevet og instrueret af Astier, der også spiller hovedrollen som Richard, en ung politibetjent, der ser to mærkelige lys kolliderer på himlen på sin første arbejdsdag. Seriens store rollebesætning omfatter også Florence Loiret Caille, Damien Jouillerot, Vincent Desagnat, Tiphaine Daviot, Grégoire Ludig, Julie Bargeton, David Marsais, Arnaud Tsamere, Delphine Baril og Adrien Ménielle.

8 episoder (3 episoder på premieredagen)

BREEDERSSæson 3 har premiere 12. maj

Med Martin Freeman og Daisy Haggard i hovedrollerne byder denne britiske, mørke komedieserie på et meget ærligt indblik i forældrerollen, hvor Paul (Freeman) og Ally (Haggard) forsøger at jonglere deres karriereansvar over for deres børn og deres egne aldrende forældre. Sæson 3 starter, hvor sæson 2 sluttede. Worsley-familien prøver at finde fodfeste igen efter teenageren Luke (Alex Eastwood) har slået sin far. I mellemtiden har Ally sine egne problemer – med arbejdet, med sin tidlige overgangsalder og med sit stadig mere anstrengte forhold til sin teenagedatter, Ava (Eve Prenelle). Skabt af Freeman, Chris Addison og showrunner Simon Blackwell.

10 episoder (2 episoder på premieredagen, derefter 1 eps. ugentlig)

WILD ROMANIA – Premiere 12. maj

Wild Romania er et omfattende dokumentarfilmprojekt dedikeret til Rumæniens natur og dyreliv. Efter tusindvis af kilometer, hundredvis af timers rå optagelser og mere end ti års pre-produktion byder miniserien på aldrig før sete billeder fra spektakulære egne, såvel som enestående historier om landets biodiversitet. Instrueret af Dan Dinu med Adrian Titieni i værtsrollen.

3 episoder (1 episode ugentlig)

HACKS – Sæson 2 har premiere 13. maj

Den Emmy-vindende og anmelderroste Max Original-komedieserie Hacks vender tilbage med sæson 2. Den starter præcis hvor sidste sæson slap. Den legendariske Las Vegas-komiker Deborah Vance (Jean Smart) og hendes unge forfatter Ava (Hannah Einbinder) rejser tværs over landet for at arbejde på Deborahs nye og dybt personlige stand-up-show. Tilbagevendende roller inkluderer Jean Smart, der blev tildelt en Emmy for sin præstation i sæson 1, Hannah Einbinder, Carl Clemons-Hopkins og Jane Adams, som alle var nomineret til Emmys for første sæson. Nye gæstestjerner inkluderer Laurie Metcalf, Martha Kelly, Ming-Na og Margaret Cho.

10 episoder (2 episoder ugentligt)

CONVERSATIONS WITH FRIENDSPremiere 15. maj

Frances, en 21-årig universitetsstuderende, og hendes ekskæreste, Bobbi, der nu er hendes bedste ven, optræder sammen i Dublin. De møder Melissa og en ældre forfatter, som er fascineret af parret. Bobbi og Frances begynder at bruge tid sammen med Melissa og hendes mand, Nick, en smuk, men reserveret skuespiller. Mens Melissa og Bobbi flirter åbenlyst med hinanden, indleder Nick og Frances en intens hemmelig affære, der overrasker dem begge. Serien er instrueret af Lenny Abrahamson og Leanne Welham, produceret af Element Pictures (Normal People, Room, The Favourite) og baseret på Sally Rooneys debutroman. Med Alison Oliver, Sasha Lane, Joe Alwyn og Jemima Kirke i hovedrollerne.

12 episoder (1 episode ugentligt)

THE TIME TRAVELER’S WIFEPremiere 16. maj

En indviklet og magisk kærlighedshistorie fra Steven Moffat (Doctor Who, Sherlock) skabt på baggrund af Audrey Niffeneggers elskede roman. Denne nye HBO-dramaserie er instrueret af David Nutter og fortæller historien om Clare og Henry og et ægteskab med ét kæmpe problem… tidsrejser. Med Rose Leslie som Clare Abshire, Theo James som Henry DeTamble, Desmin Borges som Gomez og Natasha Lopez som Charisse.

6 episoder (1 episode ugentligt)

FILM DER KAN STREAMES FRA 1. MAJ

  • Trophy
  • Ferrari: Race to Immortality
  • I Am Bolt
  • I Am Duran
  • Senna
  • Steve McQueen: The Lost Movie
  • When We Were Bullies
  • Gladiator
  • Inglourious Basterds

…meget mere.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max