Kommer på HBO Max i maj

Alt det nyeste på HBO Max i maj.

White House Plumbers, 2. maj

White House Plumbers handler om, hvordan Nixons egne politiske sabotører og bagmændene bag Watergate, E. Howard Hunt (Harrelson) og G. Gordon Liddy (Theroux), ved et uheld væltede den præsident, de så nidkært forsøgte at beskytte. Dette satiriske drama skildrer deres handlinger og begynder i 1971, da Det Hvide Hus hyrer Hunt og Liddy, tidligere henholdsvis CIA og FBI, til at efterforske lækket af Pentagon Papers. Efter at have fejlet eftertrykkeligt, lander det usandsynlige par i komiteen til genvalg af præsidenten og planlægger adskillige hemmelige tiltag – herunder at aflytte den demokratiske nationale komités kontorer i Watergate-komplekset. White House Plumbers viser, at historien nogle gange er ”stranger than fiction” og kaster lys over de mindre kendte begivenheder, der førte til en af USA’s største politiske forbrydelser.

5 x 60 min. Én episode ugentligt

The Great, sæson 3, 13. maj

I sæson 3 forsøger Catherine (Elle Fanning) og Peter (Nicholas Hoult) at få deres ægteskab til at fungere efter nogle tilsyneladende uoverstigelige problemer. Peter var vidne til sit eget mordforsøg og Catherine fængslede alle hans venner. Oven i er Peter usikker i sin rolle som førstemand til Catherines regeringsposition, så han holder sig beskæftiget som far, med jagt og salte kulinariske satsninger – men det er ikke nok til at holde ham tilfreds. Catherine the Great begynder at skabe sig et navn uden for landets grænser, og inspireret af et besøg fra den amerikanske ambassadør arrangerer hun en konference, hvor bønder, adelige og købmænd alle kan give deres input til at udvikle et nyt Rusland. Hun lærer, at selv de bedste politiske ledere nogle gange er nødt til at indgå kompromiser for at komme videre.

10 x 60 min. Alle episoder er tilgængelige på udgivelsesdatoen

Spy/Master, 19. maj

Spy/Master udspiller sig under den kolde krig og følger den fiktive karakter Victor Godeanu, spillet af Alec Secăreanu (God’s Own Country, Ammonit, Happy Valley), som er rådgiver og højre hånd for den rumænske diktator, Nicolae Ceausescu. Godeanu er også hemmelig agent for KGB og må derfor flygte fra Rumænien og Ceausescu, før han bliver afsløret. Hans eneste chance for at overleve er at stoppe som agent og tage til USA, og på en diplomatisk rejse til Tyskland får han hjælp af en undercover Stasi-agent (Svenja Jung) og en CIA-agent (Parker Sawyers). Hvilket bringer hans familie i livsfare.

6 x 49 min. To episoder på premieredatoen, derefter én ugentligt

Love to Love You, Donna Summer, 21. maj (dokumentar)

Love to Love You, Donna Summer er en dybdegående skildring af den ikoniske kunstner, mens hun skaber musik, der bringer hende fra avantgarde-scenen i Tyskland, til glitter og glam på danseklubberne i New York og til verdensomspændende anerkendelse. Filmen er et dybt personligt portræt af Summer på og uden for scenen, og den byder på et væld af fotografier og aldrig før sete private optagelser – ofte optaget af Summer selv. Her får seeren et rigt indblik i hendes liv – lige fra sangskrivning til egne refleksioner og minder fra nær familie, venner og kolleger. Og så er Love to Love You, Donna Summer ikke mindst fyldt med lyden af Summers fantastiske sange. 60 min.

Flere serier og film på HBO Max i maj:

 • 1000% MeGrowing Up Mixed, 3 maj
 • The Father, 5 maj
 • The Hangover, 5 maj
 • Unicorn: Warriors Eternal, 5 maj
 • Busters verden, 6 maj
 • Lady Gucci: The Story of Patrizia Reggiani, 11 maj
 • 2001: A Space Odyssey, 12 maj
 • Fear of the Walking Dead, sæson 8A, episode 1-6, 15 maj
 • Angel City, 17 maj
 • Batman, 19 maj
 • Batman and Superman: Battle of the Super Sons, 19 maj
 • #BamaRush, 23 maj
 • Being Mary Tyler Moore, 27 maj
 • Sarah Silverman Special, 28 maj

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max