HBO:S MINISERIE ‘SCENES FROM A MARRIAGE’ FÅR PREMIERE D. 13. SEPTEMBER

Oscar Isaac og Jessica Chastain i hovedrollerne. Skrevet og instrueret af Hagai Levi

HBO:s miniserie i fem afsnit skrevet og instrueret af Hagai Levi (In Treatment og Our Boys, The Affair) har premiere d. 13. september på HBO Nordic. I denne moderne version af Ingmar Bergmans svenske serieklassiker ses Oscar Isaac (HBO:s Show me a hero) og Jessica Chastain (nomineret til en Academy Award® for Zero dark Thirty) i hovedrollerne

HBO:s miniserie i fem afsnit skrevet og instrueret af Hagai Levi (In Treatment og Our Boys, The Affair) har premiere d. 13. september på HBO Nordic. I denne moderne version af Ingmar Bergmans svenske serieklassiker ses Oscar Isaac (HBO:s Show me a hero) og Jessica Chastain (nomineret til en Academy Award® for Zero dark Thirty) i hovedrollerne.

Minsiserien er en fængslende nyfortolkning af orginalseriens dillemmaer om kærlighed, had, begær, monogami, ægteskab og skilsmisse set gennem øjnene på et moderne amerikansk ægtepar.

Mira (Jessica Chastain) er en selvsikker, ambitiøs kvinde med en ledende stilling inden for tech branchen, der lever i et ufuldkomment ægteskab med sin mand Jonathan (Oscar Isaac), der er en overtænkende filosofiprofessor, der desperat forsøger at holde sammen på deres forhold. Scenes form a Marriage sætter fokus på kompleksiteten hos Jonathan og Mira som individer, der i sidste ende erkender, at deres ægteskab ikke er ved at gå i stykker på grund af en enkelt begivenhed eller fejl. Scenes from a Marriage er en hudløst ærlig fortælling om to menneskers følelser til hinanden, der både rummer had og kærlighed.

Scenes from a Marriage er baseret på den svenske TV-serie af Ingmar Bergman og er skrevet og instrueret af Hagai Levi, der ligeledes er excutive producer på serien sammen med Michael Ellenberg, Lars Blomgren, Amy Herzog (som også har været medforfatter på episode 1 og 5), Jessica Chastain, Oscar Isaac, Daniel Bergman og M. Blair Breard.

Kilde: HBO Nordic / Billeder: © HBO Nordic