HBO Max lancerer FBOY Island Danmark

HBO MAX LANCERER FBOY ISLAND DANMARK

Succes-realityserien FBOY Island lanceres i lokale versioner på HBO Max i Danmark, Sverige, Spanien og Holland.

FBOY Island er skabt af Elan Gale (“The Bachelor”) og følger tre kvinder, der flytter til en tropisk ø, hvor de får selskab af 24 mænd – 12 selvudråbte “Nice Guys”, der leder efter kærlighed, og 12 selvudråbte “FBoys,” der er der for at konkurrere om iskolde kontanter.

Kvinderne navigerer i datingpuljen med håbet om at finde den ægte kærlighed. Som serien skrider frem, afsløres alt – hvem, der er en “Nice Guy”, hvem er en “FBoy” og hvem kvinderne i sidste ende vælger. FBOY Island er et socialt eksperiment, der stiller det evigt aktuelle spørgsmål: kan “FBoys” virkelig forbedre sig, eller vinder de altid over “Nice Guys”?

Annelies Sitvast, der står i spidsen for alle unscriptede Max Original-produktioner bestilt og produceret i EMEA, udtaler:

”FBOY Island kommer til Europa med fantastisk medvind efter at have været en stor succes i USA på HBO Max. Programmet er et frisk bud på datingserieformatet; det er sjovt, selvbevidst og sætter kvinderne i centrum for beslutningsprocessen. De lokale versioner af FBOY Island repræsenterer vores ambition om at være endnu mere relevante for lokale seere, udvide vores underholdningstilbud og tiltrække nye publikummer til HBO Max, samtidig med at vi naturligvis fastholder den helt unikke tilgang til kvalitet.”

Antony Root, chef for alle Max Original-produktioner i EMEA, udtaler:

“En af hjørnestenene i vores produktionsstrategi for Max Originals i Europa er at udvide vores unscriptede programudbud. Når vi tilpasser vores succesrige Max US-format “FBOY Island” til flere markeder i vores region, afspejler det denne klare ambition.”

I USA var FBOY Island den største lancering af en Max Original reality-serie siden platformen blev lanceret med seertal, der kun voksede uge efter uge. Washington Post hyldede serien som “dejlig kringlet”, og TIME kaldte den et “overbevisende og klogt mesterværk” og “begavet udført”.

FBoy Island Danmark er produceret af WBITVP Danmark. Executive producers er Annelies Sitvast og Christian Wikander.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max