HBO Max Arbejder på en Friends Reunion


Når det kommer til sitcoms, så er det svært at gøre meget større end serien ‘Venner’, der gennem tiden er blevet en af de mest succesfulde serier, med masser af fans der stadigvæk følger vennerne Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox), Ross (David Schwimmer), Chandler (Matthew Perry), Phoebe (Lisa Kudrow) og Joey (Matt LeBlanc). Selvom mange serier gennem de sidste mange år, har haft et reunion show, har det set anderledes ud for ‘Venner’. Her har det meste af holdet på serien, ikke haft ønsker om at genforene i en ny serie.

Marta Kauffman der var medskaber på ‘Venner’, meldte også på 25-års jubilæet i New York – at der ville ikke komme en reunion, ej heller et roboot af serien. Grunden til dette skyldes, at showet fokuserer på den periode, hvor dine venner er din familie. Når man først begynder at få en familie, ændre alting sig og så ville det ikke være det samme længere. Den anden grund er at, vi kan ikke toppe hvad vi opnåede med ‘Venner’ fortalte Kaufman. Det ser dog ud til at ændre sig nu alligevel.

HBO Max er tilsyneladende i forhandlinger med seriens stjerner og skaberne David Crane og Marta Kauffman, om en reunion-special. Men før du bliver for opstemt,så er der mange ting der skal falde på plads inden showet, kunne blive en realitet. Hvorfor en genforening med ‘Venner’ overhovedet kommer på tale, kun også godt skyldes at WarnerMedia, gerne vil skabe noget momentum for deres kommende streaming service HBO Max. Selskabet har allerede betalt over $400 millioner, for rettighederne til alle ti sæsoner, i en periode på de næste fem år. HBO Max ventes at blive lanceret næste år og med ‘Venner’ har de allerede et godt trækplaster.

Kilde: Joblo.com