HBO FRIGIVER TEASER-TRAILER OG KARAKTERBILLEDER TIL HOUSE OF THE DRAGON

HBO FRIGIVER TEASER-TRAILER OG KARAKTERBILLEDER TIL HOUSE OF THE DRAGON

HBO’s originale dramaserie House of the Dragon har premiere på HBO Max den 22. august. Serien er baseret på George R.R. Martins “Fire & Blood”, foregår 200 år før begivenhederne i Game of Thrones og fortæller historien om House Targaryen.

I hovedrollerne er Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel og Rhys Ifans.

Andre medvirkende inkluderer Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes og Savannah Steyn.

  • Co-Creator/Executive Producer: George R.R. Martin
  • Co-Creator/Co-Showrunner/Executive Producer/forfatter: Ryan Condal
  • Co-Showrunner/Executive Producer/instruktør: Miguel Sapochnik
  • Executive Producer/forfatter: Sara Hess
  • Executive Producers: Jocelyn Diaz, Vince Gerardis, Ron Schmidt
  • Instruktører: Clare Kilner, Geeta V. Patel
  • Instruktør/Co-Executive Producer: Greg Yaitanes
  • Baseret på George R.R. Martins “Fire & Blood”

House of the Dragon (10 episoder) har premiere den 22. august på HBO Max.

Prinsesse Rhaenyra Targaryen – Ældste barn af Viserys I.

Kongens førstefødte, af rent valyrisk blod og en dygtig dragerytter. Mange vil sige, at Rhaenyra blev født med alt … men hun var ikke født som mand.

(Emma D’Arcy)

Prins Daemon Targaryen – Prins af King’s Landing.

Yngre bror til kong Viserys og arving til tronen. En mægtig kriger og dragerytter. Daemon har en drages blod, men det siges, at hver gang en Targaryen bliver født, kaster Guderne en mønt, holder vejret og ser hvordan den lander…

(Matt Smith)

Kong Viserys Targaryen – Lord af De Syv Kongeriger.

Kong Viserys Targaryen, valgt af Westeros’ herrer til at efterfølge den gamle kong Jaehaerys Targaryen ved det store råd i Harrenhal. Viserys er en varm og venlig mand, der bare gerne vil give sin bedstefars arv videre. Men gode mænd bliver ikke altid store konger.

(Paddy Considine)

Ser Otto Hightower – Kongens Hånd.

Kongens Hånd, der trofast og loyalt tjener både sin konge og sit rige. Som Otto ser det, er den største trussel mod kongeriget kongens bror Daemon og hans position som arving til tronen.

(Rhys Ifans)

Alicent Hightower – Datter til Kongens Hånd.

Datter af Otto Hightower, Kongens Hånd og den smukkeste kvinde i Westeros. Hun voksede op i The Red Keep, tæt på kongen og hans inderkreds, og hun besidder både elegance og et politisk skarpt sind.

(Olivia Cooke)

Lord Corlys Velaryon – “The Sea Snake”

Lord of the House of Velaryon, en valyrisk blodlinje lige så gammel som House of Targaryen. Han er kendt som “The Sea Snake” og er den mest kendte eventyrer til søs i Westeros’ historie. Lord Corlys har skabt et mægtigt hus, der er rigere end Lannisters og har den største flåde i verden.

(Steve Toussaint)

Prinsesse Rhaenys Targaryen – The Queen Who Never Was.

Dragerytter og gift med Lord Corlys Velaryon. “Dronningen som aldrig var” blev afvist som arving til Storrådet, fordi kongeriget begunstigede hendes fætter Viserys – fordi han er en mand.

(Eve Best)

Ser Criston Cole – Ridder af Kongegarden.

Af Dornisk oprindelse og søn af Lord Blackhavens forvalter. Cole har hverken rigdom eller titler – alt, hvad han har, er sin ære og et overnaturligt talent med sværdet.

(Fabien Frankel)

Mysaria – Daemon Targaryens fortrolige

Kom tomhændet til Westeros og er blevet solgt flere gange, end hun kan huske. Hun kunne have mistet modet, men blev i stedet prins Daemon Targaryens mest betroede allierede.

(Sonoya Mizuno)

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max