Halloween efterfølger Bliver større, ondere og vildere


John Carpenter’s ‘Halloween’ fra 1978 må siges at være en kult-klassiker, der har været svær at overgå og mange af efterfølgerne har da heller ikke kunne nå originalen til sokkeholderne. Men i 2018, gav David Gordon Green og Danny McBride, det alligevel en skud. Filmen der også bare gik under titlen ‘Halloween’, ignorerede alle tidligere film efter originalen og handlingen udspillede sig 40 år efter første film. Se første look på filmen, mens vi venter på den officielle trailer.

Selvom filmen udkom 40 år efter originalen, var den faktisk ganske vellykket, foruden at den formåede at indtjene sig selv igen. Så der måtte naturligvis komme en efterfølger, eller rettere sagt to ‘Halloween Kills’ og ‘Halloween Ends’.

‘Halloween Kills” blev allerede færdigproduceret sidste år og co-writer Scott Teems havde dog også teaset, at fans af den første film, kunne se frem til en større og ondere ‘Halloween Kills’. Scott Teems vil ikke gå i detaljer omkring filmen, men fortæller at den bliver som ‘Halloween’, bare på steroider.

Det er endnu engang David Gordon Green der har instrueret og Jamie Lee Curtis er tilbage som Laurie Strode og har bekræftet at filmem vil dykke mere ned i de mørke traumer fra originalen. ‘Halloween Kills’ forventes at få premiere til oktober – mens ‘Halloween Ends’ kommer oktober 2021.

Kilde: Joblo.com