Første billeder fra Resident Evil: Welcome To Raccoon City

Det er en god tid vi går i møde, hvis du er fan af Resident Evil, for ikke alene udkom Resident Village (8) spillet tidligere på året og Netflix animerede serie Infinity Darkness for nyligt. Nu er der også nyt omkring, den kommende Resident Evil film. Vi glæder os allerede til at se den første trailer.

Resident Evil: Welcome To Raccoon City er på vej og i den forbindelse, er der kommet en række nye billeder, fra det kommende zombie-mayhem. På rollelisten ses blandt andet Kaya Scodelario, Avan Jogia, Hannah John-Kamen, Nathan Dales, Chad Rook, Robbie Amell, Marina Mazepa og Tom Hopper.

Den nye Resident Evil film, ignorere de forrige film med Milla Jovovich og er fast baseret over de første to spil i serien. Raccoon City skildres fra at være en industriby, til en døende spøgelsesby, der bliver epicenter for t-virus udbruddet.

Johannes Roberts der tidligere har stået bag de to 47 Meters Down film, har skrevet og instrueret filmen. Der loves en mere tro mod spillet og karakterene gengivelse i filmen, der indeholde flere kendte Resident Evil karaktere som Claire Redfield (Scodelario) Chris Redfield (Amell)Leon S. Kennedy (Jogia), Albert Wesker (Hopper), Richard Aiken (Rook), Jill Valentine (John-Kamen) og Lisa Trevor (Marina Mazepa), der blev et tragisk offer for Umbrella Corporations eksperimenter.

Resident Evil: Welcome To Raccoon City har premiere i biografen d. 2. december

Kilde: Empire  / Billeder: © Sony Pictures