EUPHORIA SÆSON 2 FÅR PREMIERE PÅ HBO MAX D.10. JANUAR

Den Emmy-vindende dramaserie EUPHORIA vender tilbage i det nye år på HBO Max. Serien er skrevet og instrueret af Sam Levinson og har Emmy-vinder Zendaya i hovedrollen. Serien består af otte episoder.

I serien følger vi den 17-årige Rue (Zendaya), der i sin søgen efter håb forsøger at balancere kærlighed, tab og afhængighed i småbyen East Highland.

Udover Emmy-vinderen Zendaya ses flere velkendte ansigter i den nye sæson af Euphoria; Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid og Austin Abrams.

Anden sæson af Euphoria er skabt og skrevet af Sam Levinson, som også fungerer som executive producer sammen med Ravi Nandan, Kevin Turen, Will Greenfield, Drake, Adel “Future” Nur, Zendaya, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem og Daphna Levin.

Kenneth Yu er producer på serien og Ashley Levinson, Harrison Kreiss og Julio Perez er Co-Producers. Serien er produceret i samarbejde med A24 og er baseret på den israelske serie af samme navn, som er skabt af Ron Leshem og Daphna Levin fra HOT.

Euphoria sæson 2 (8 x 60 min) får premiere d. 10. januar på HBO Max.

Kilde: HBO MAX / Billeder: © Warner Bros.