Dramaserien Spy/Master får premiere den 19. maj – HBO Max klar med første trailer

Spy/Master foregår under den kolde krig og følger den fiktive karakter Victor Godeanu, spillet af Alec Secăreanu (God’s Own Country, Ammonit, Happy Valley), som er rådgiver og højre hånd for den rumænske diktator, Nicolae Ceausescu. Godeanu er også hemmelig agent for KGB, og skal derfor flygte fra Rumænien og Ceausescu, før han bliver afsløret. Hans eneste chance for at overleve er at stoppe som agent og tage til USA, og på en diplomatisk rejse til Tyskland får han hjælp fra en undercover Stasi-agent (Svenja Jung) og en CIA-agent (Parker Sawyers). Noget, som han ved, vil bringe hans familie i livsfare.

De to første episoder havde verdenspremiere på Berlinalen i Berlin i februar, og begge episoder udkommer på HBO Max den 19. maj. Derefter udgives én episode om ugen.

Spy/Master er produceret af Proton Cinema og Mobra Films for HBO Max. Serien er skabt og skrevet af Adina Sădeanu og Kirsten Peters, instrueret af Christopher Smith (Temple, Alex Rider), Ben Wheeler BSC (The Tourist, The Baby) og Ádám Fillenz HCA (Hier, Battle: Freestyle). Antony Root og Johnathan Young er executive producers for HBO Max med Ioanina Pavel som kreativ producer. Anke Greigeneder er executive producer for Warner TV Series. Viktória Petrányi og Judit Sós er producere for Proton Cinema og Tudor Reu er producer for Mobra Films.

Spy/Master (6 episoder) har premiere den 19. maj på HBO Max.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max