DC FanDome 2021: trailers

Den første korte trailer til DC’s The Flash er ude nu og den byder på noget bekendt, du ser skikkelsen af Batman (Michael Keaton) og en mystisk genstand, dækket af et lagen (Batmobilen fra 1989). Den kommende The Flash har Ezra Miller i rollen som den lunhurtige superhelt, i hans egen solo-film. Det er Andy Muschietti (Mama, IT Part 1,2)

‘The Flash’ har premiere d. 4. november, 2022

Dwayne Johnson styrede åbningen af DC FanDome for Warner Bros og efterlod os med en spændende video af åbningsscenen fra ‘Black Adam’. Karakteren er en egyptisk prins, der er blevet udvalgt af troldmanden Shazam, til at være den bedste indtil hans kræfter forblindede ham. Derfor blev han lagt i lænker, i utallige år, for først at blive løsladt i moderne tid, med en tørst efter at få hævn.

Jaume Collet-Serra har instrueret filmen og rollen som Black Adam spilles af Dwayne Johnson. Desuden medvirker Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Marwan Kenzari og Sarah Shai.

‘Black Adam’ har premiere d. 28. juli, 2022

På DC FanDome 2021 blev der også afsløret en ny trailer til ‘Peacemaker’. John Cena er tilbage i rollen hans også spillede i ‘The Suicide Squad’ og han må samle et helt nyt hold af banditter, der kan hjælpe med at dræbe en gruppe mennesker i fredens navn.

Serien kommer til HBO MAX, torsdag d. 13. januar, 2022 og er instrueret af James Gunn. På rollelisten ses John Cena, Danielle Brooks, Freddie Stroma, Jennifer Holland, Steve Agee,  Chukwudi Iwuji og Robert Patrick.

DC FanDome kunne også fremvise en ny teaser til ‘Shazam: Fury of the Gods’, der giver et godt indtryk af hvad vi kan forvente i kommende efterfølger. Foruden af vi bliver reintroduceret til forskellige nøglepersoner i castet, for vi også Shazams nye dragt at se. Det er dog ikke den eneste opgradering, vi for at se men også større action-scener, set-pieces og lokationer er med til at skabe den kommende Shazam film.

Zachary Levi spiller endnu engang Shazam, mens Helen Mirren og Lucy Liu, kan ses som Hespera og Kalypso. Filmen er instrueret af David Sandberg.

‘Shazam: Fury of the Gods’ har premiere d. 2. juni, 2023

Kilde: JoBlo / Billeder: © DC COMICS