Dansk Streamer – n0yzi_dk


n0yzi_dk laver nogen af de hyggeligste streams, når han f.eks. spiller ‘Call of Duty: Warzone’, ‘OverWatch’, ‘League of Legends’ eller bygger LEGO. Han tager altid sine følgere med på nye eventyr og han er altid frisk på at spille med sine følgere. Der kommer også GIVEAWAY i ny og næ.


Hvem er jeg så? Hvem er manden under skægget og det umanerligt flotte outfit?

Jeg hedder Dan, er 34 år gammel og bor i Ikast som ligger små 12km fra Herning hvor jeg er født og opvokset. Jeg bor sammen med Wifey og min søn Jax (Kalder ham oftest Øglen) og vores 3(!) katte – Miror, Mister og Hans Kongelige Højhed Sir Harald Blåøje Von Mismis.

Jeg startede med at streame løsligt Januar, 2018, og fast siden August 2018. Har streamet hovedsageligt Sea of Thieves men også andre titler som SWTOR, Apex Legends, Hearthstone, League of Legends, PUBG, The Division 2 m.fl
Jeg nyder at game og vil gerne dele min passion med alle jer skønne mennesker der gennem tiden har kigget forbi!


NU KAN DU ENDELIG KØBE MERCHANDISE MED n0yzi LOGOET PÅ!
TRYK PÅ BILLEDET (åbner i nyt vindue)