Contagion‏

CONbanner

Rør for gudskelov ikke ved noget

Contagion er en science fiction thriller, instrueret af Steven Soderbergh som vi kender fra Oceans filmene, Erin Brockovich, Traffic og mange andre.Han har nu lavet denne sindsygt spændene film hvor man ser menneskeheden kæmpe om overlevelse fra en ny trussel som er kommet bag på dem. Beth Emhoff (Gwyneth Paltrow) er lige kommet hjem fra Hong Kong, men føler sig ikke lige på toppen, først tror hun det bare er Jetlag. Men hun har en ekstrem farlig virus, en helt ny en der er ukendt for denne verden og 2 dage efter er hun og hendes søn død. Virusen spreder sig med lynets hast og lige pludselig er hele verden i fare.

Imens epidemien breder sig og tager flere og flere ofre, kæmper forskere om at finde en kur mod denne nye virus, men det er svært når man ikke ved hvordan den er opstået og det begynder at se sort ud for dem. Bloggeren Alan (Jude Law) udnytter denne nye krisesituation og kommer ud med misinformationer for når verden er ved at gå under er folk med på at prøve alt for at overleve.

CON1

En film der får dig til at vaske dine hænder

En bevægende epedemi thriller, som er velskrevet, velinstruertet og fanger tilskueren fra starten af. Contagion er en film der viser hvor skrøbelige vi mennesker egentlig kan være når der kommer en helt ny trussel, og de kan være mikroskopiske, Steven Soderbergh kan virkelig finde ud sit kram og har lavet en fantastisk film desuden er der samlet en masse skuespiller sammen som gør det virkelig godt rollelisten lyder: Laurence Fishburne, Kate Winslet, Jennifer Ehle, Jude Law, Matt Damon og Gwyneth Paltrow.

Se denne action thriller som vil få dig til at tænke over hvad du rører ved.

Film:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Billed:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Lyd:5 out of 6 stars (5,0 / 6)

Anmeldt af Christian Bott.

IMDb-logo