Avatar: Producer Jon Landau afslører nye detaljer


Der skal nok meget til at stoppe James Cameron’s planer for kommende film, men en global pandemi som COVID-19, har haft store konsekvenser for alle film produktioner. Men nu er instruktøren og hans team, klar til at starte optagelserne af ‘Avatar 2’ på New Zealand. Producer Jon Landau, har delt nogle nye detaljer omkring filmens historie.

Selvom meget af det har været kendt i forvejen, omkring Jake (Sam Worthington) og Neytiri’s (Zoe Saldana), familie forhold fra fortiden. Så giver Landau, nogle friske nye informationer.

“Historien følger familien Sully og fokuserer på hvad der bringer en familie sammen. Jake og Neytiri har en familie i denne film og de bliver tvunget til at forlade deres hjem og kommer derfor til at udforske fjerne egne af Pandora. Hvilket betyder de også kommer til at tilbringe, meget tid på vandet, omkring vandet og i det”. Selvom hele Avatar holdet snart er ved at være samlet på New Zealand, skal de dog igennem en to ugers karantæne periode, inden der for alvor kan komme gang i produktionen.

‘Avatar 2’ forventes at få premiere d. 17. december, 2021.

Kilde: Empire