The Big Bang Theory: Sæson 10

gdfg


Meget er sket gennem årene for vores favorit nørder, Leonard og penny prøver at samle familien ved at holde bryllup igen, men det går helt galt med diverse familiemedlemmer. Samtidig har Howard og Bernadette en baby der er på vej, men de har stadig meget de skal nå at gøre klar inden dagen kommer, de har også selv meget at lære. Men bare rolig onkel Raj er til stede og han vil aldrig forlade dem, aldrig!

1

Chuck Lorre og Bill Prady er makker parret bag serien, de to herre har mange års erfaring med tv serier, faktisk har de arbejdet sammen før tilbage i 1997-2002 var de hjernerne bag serien Dharma og Greg, eller som vi keder et umage par. Chuck Lorre har stået bag utallige komedie serier, som et umage par, Rosanne, Mike and Molly og den største udover Big Bang Theory er serien Two and a Half men, som kørte med Charlie Sheen i 10 sæsoner og vandt priser for i hele 5 sæsoner. Ti år er gået, med Big Bang og det køre stadig på fuldt tryk, man kunne godt være bange for at når en serie har kørt så længe at de udfaser det og finder den perfekte slutning. Men dette er ikke tilfældet i denne serie, men de køre den heller ikke for langt ud så man sidder og tænker nej, nej, nej nu må de gerne stoppe denne serie.

2
Den perfekte balance er fundet her

Serien er nomineret til en del priser og Jim Parson har både vundet en Golden Globe og en Emmy som sin rolle som Sheldon Cooper. Udover der faste skuespillere på rolle listen er der en del andre medvirkende som gør serien ganske underholdene. Serien har også banet vej for spin-off serien Young Sheldon som også er lavet af Chuck Lorre. Serien har 24 dejlige episoder, så gør dig klar på timevis af underholdning. Og når det så et færdig glæd dig over det ikke er slut endnu, da de allerede er i gang med 11 sæson. Udover selve serien er der spækket med masser af ekstra materiale der gør at du falder flad om af grin.

Serie:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Billed:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Lyd:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Ekstra:6 out of 6 stars (6,0 / 6)

IMDb-logo

Samarbejdspartnere

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.