Deadpool 2

Deadpool2Banner

Ryan Reynolds er tilbage som den sjove og altid rap i replikken antihelt ‘Deadpool’, i denne stærke efterfølger ‘Deadpool 2’ der på mange måder overgår den første film og bestemt ikke skuffer fansene. ‘Deadpool 2’ følger endnu engang den vansirede lejemorder Wade Wilson AKA. Deadpool (Ryan Reynolds), der denne gang må samle et hold af med mutanter, for at beskytte en dreng med overmenneskelige kræfter mod den tidsrejsende lejemorder Cable (Josh Brolin). Dermed er X-Force skabt og det stærke hold bestående af Domino, Shattergeist, Bedlam, Zeitgeist, Shatterstar og Peter, skal nu forhindre Cable i at udføre sin mission – En svær opgave der ikke kommer til at gå stille for sig.

3132

En værdig efterfølger

Tim Miller har denne gang overladt instruktørstolen til David Leitch, der tidligere har stået bag film som ’John Wick’ og ’Atomic Blonde’ og han har med ‘Deadpool 2’ skabt en værdig efterfølger, tætpakket med sjove scener og flotte action scener. Specielt de mange action scener er flot filmet og det er superlækkert at se en Marvel-film, der ikke kun er et stort CGI-show, men formår at gøre det på den gode gammeldags måde, uden at der mangler noget.

2
Endnu flere helte.. Mere action

‘Deadpool’ er kendt for sin sjove, under bæltestedet humor og her skuffer efterfølgeren heller ikke. Filmen er fyldt med humoristiske scener, hvor man flere gang bare ikke kan holde latteren tilbage, det er så godt implementeret i filmen at det bare føles som en naturlig del af handlingen, noget man forventer af en ‘Deadpool’ film. ‘Deadpool 2’ har også fået udvidet persongalleriet med endnu flere karakterer, noget der kun bidrager yderligere til filmens stærke underholdningsværdi, når alle disse ”helte” tørner sammen.
Ryan Reynolds er bare ‘Deadpool’ og filmens absolutte trækplaster, men også både T.J. Miller og Josh Brolin gør at filmen føles som et eventyr, man bare ikke ønsker skal slutte. Historien er måske lidt tyndere end i den første film, men det gør ingenting, for det hele opvejes af karaktererne vi møder og den skøre humor de tilføjer. Denne film skal bare ses, den er suveræn!

 • Originaltitel: Deadpool 2.
 • Instruktør: David Leitch.
 • Skuespillere: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Karan Soni, etc.
 • Genre: Action/Eventyr/Komedie.
 • Spilletid: 1 timer og 59 min.
 • Udgiver: 20th Century Fox.
 • Produktionsår: 2018.
 • Censur: 15 år.
 • Anmeldt af: Mark Hougaard.
 • Biograf premiere: 16.05.2018.
 • Billeder: © 20th Century Fox
Film:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Billede:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)

if_imdb-black_1602124

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.