Deadpool 2

fgddf

 • Original Titel: Deadpool 2.
 • Instruktør: David Leitch.
 • Skuespillere: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Leslie Uggams, m. fl.
 • Genre: Action/Eventyr/Komedie.
 • Spilletid: 1 timer og 59 min.
 • Udgiver: 20th Century Fox.
 • Produktionsår: 2018.
 • Censur: 15 år.
 • Anmeldt af: Christian Bott.
 • Release: 10. oktober, 2018.
 • Findes på: Blu-ray / DVD / 4K UHD Blu-ray.

Wade Wilson også kendt som superhelten ‘Deadpool’ (Ryan Reynolds) prøver fortvivlet at begå selvmord på den ene eller anden måde efter at hans kone bliver myrdet at en bande forbrydere. Men når man er en mutant, der ikke kan dø og regenerere lemmer ja så er det svært at begå selvmord. Han bliver samlet op af Colossus, metal mutanten og fragtet til Xavier´s school for Gifted Youngsters, hvor han får tid til at komme over det hele der er sket og finde sig selv igen.

De prøver ihærdigt at gøre ham til en X-men, men da ‘Deadpool’ er som han er, kan de alligevel ikke bruge ham og smider ham i et mutant fængsel, hvor hans cellekammerat er en lille buttet dreng der gerne vil være en super helt. ‘Deadpool’ kommer derinde i problemer med en tidsrejsende kæmpe ved navn Cable (Josh Brolin) da han vil slå den unge dreng ihjel, så under slås kampen kommer han fri fra fængslet, men drengen er stadig væk derinde. Nu er han nød til at samle sit eget hold at mutanter for at beskytte drengen nemlig X-force, et hold der er meget unik og som kan klare enhver opgave, eller det tror han i hvert fald.

dhgfjh

‘DeadPool’ nummer to er tilbage med Ryan Reynolds som den dejlige gavflab af en superhelt der er ligeglad med andre og gør hvad der passer ham. Denne film er opfølgeren til den populære filmatisering af Marvels ‘Deadpool’ fra 2016, der solgte 323.000 billetter i de danske biografer. Filmen er spækket med selvironi, humor under bæltestedet og sindssyg voldig, men på den gode måde. Filmen er fyldt med referencer til så mange andre film i Marvel universet og selvfølgelig en del af dem handler om Wolverine.

Filmen er instrueret af David Leitch, manden som har givet og filmene ‘John Wick’ og ‘Atomic blonde’, to fede actionfilm der overraskede. Den er så godt lavet med masser af fede action der er pumpet så meget grotesk humor, at den laver nye standarder for de film der kommer i fremtiden. Ryan Reynolds viser igen hans genistreg i denne film og hans selvironi på hans egen karriere og det er fantastisk. Han har været med til at lave en efterfølger der er vildere og længere ude end den første, der er virkelig lavet et mesterværk af en superhelt film, med små musik numre der passer ind i humoren.

gdfgdfg

Bare den flotte 007 intro sekvens er så vanvittig godt lavet, hvor man har fået Celine Dion til at synge den, jamen der er ikke et øje tørt. Det er en film med så meget fart over feltet at hvis du blinker med øjnene så er der stor sandsynlighed for at du er gået glip af enten noget sjovt, en sjofel reference, et blodigt drab eller en af de andre tusinde ting der kan virke stødene. En film der springer alle konventioner, skruer op for volden, tilsætter diverse vulgariteter og alligevel har du lyst til at se den igen med det samme efter den er slut.

Hvis du var vild med den første, så vil du elske denne, da der er skruet på alle tangenterne i denne, udover Ryan Reynolds og Josh Brolin på rollelisten har vi Terry Crews, Bill Skarsgård. Josh Brolin er også med i ‘Avengers Infinity War’ som Thanos, så det er lidt specielt han er med i denne film, men et god cast. Filmen er spækket med en masse ekstra materiale som er hyle morsomt som man kun kan elske. Karaktererne i denne film er så super geniale og skæve og jeg vil personligt være super glad hvis der kom en film mere, jeg kan ikke får nok af disse film. Dette er en film man godt kan se selv om man umiddelbart ikke er til superhelte film.

Film:5 out of 6 stars (5 / 6)
Billed:5 out of 6 stars (5 / 6)
Lyd:5 out of 6 stars (5 / 6)
Ekstra:5 out of 6 stars (5 / 6)

Tusind tak til 20th Century Fox / Pr Nordic.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.