Animeret X-Files Serie på vej


‘X-Files’ serien har gennem alle sæsoner, været en mørk sci-fi serien omkring mystiske væsner, det ukendte og konspirations teorier fra staten. Selvom det ikke ligefrem byder op til komik var der alligevel, sjove scener indimellem og specielt i forholdet mellem Mulder og Scully.

Derfor er Fox gået igang med at udvikle en ny animationserie, der bliver i det mere komiske hjørner, end hovedserien. Den nye serie kommer til at hedde ‘The X-Files: Albuquerque’. Desværre kommer serien ikke til at indeholde en animeret version af FBI-agenterne Fox Mulder (David Duchovny) eller Dana Scully (Gillian Anderson). Den kommer istedet til at byde på en masse mindre dygtige FBI-agenter, der er endnu mere fjollede end hvad de kunne drømme om.

‘X-Files’ originale skaber Chris Carter er tilknyttet som executive producer, han er dog ikke involveret i at skrive manuskriptet til serien. Det er istedet overladt til Rocky Russo og Jeremy Sosenko, der arbejde sammen med ‘X-Files’ writer Gabe Rotter. Den orignale ‘X-Files’ serie løb over skærmen fra 1993-2002 og fik nye sæsoner i 2016 og 2018. Der blev også lavet to spillefilm.

Kilde: Empire