American Horror Story: Freak Show – Sæson 4

rgfdesngfrds

Ny historie med gamle gensyn 

American Horror Story – Freak Show er den fjerde sæson i den efterhånden verdenskendte serie, der oprindeligt startede som et forsøg, men som endte med at tryllebinde publikum med sine uhyggelige og forunderlige historier. Som i de andre sæsoner er det igen den samme gruppe der indtager hovedrollerne, dog med få nye tilkommende, men der hvor Freak Show gør noget anderledes, er ved at to roller fra sæson to, Asylum, går igen. Her møder vi både Sister Mary Eunice McKee og Pepper og på netop det punkt kan Freak Show godt betragtes som en slags forgænger til Asylum, selvom Freak Show fortæller en helt anden historie, men på en meget raffineret vis, får skabt en bro til Asylum. 

1

Det sidste kapitel af en æra 

Året er 1952 og i byen Jupiter i staten Florida er det sidste Freak Show i USA dukket op. Freak Shows i USA var gennem tiderne meget populære, men folk har efterhånden set de abnormaliteter, der er og samtidig er fjernsynet ved at tage over når der skal underholdes. Derfor er der ikke mange tilbage og her møder vi det sidste af slagsen, som kæmper for at overleve. Samtidig med at Freak Showet ankommer til byen begynder der at ske en masse mord og folk mistænker de nyligt ankomne, primært på grund af at de er anderledes, men mistanken bliver dog afværget. Alligevel kæmper Freak Showet med at overleve og når desperationen melder sig kan man hurtigt blive blind for hvem der vil hjælpe og hvem der har egne interesser at passe på for enhver pris. 

2

Horror med et touch af gore

Freak Show har en del forskelligt med i sæsonen og der er flere elementer som er rigtig fede, såsom seriemordere, forskruede personligheder, folk uden skrupler og så de klassiske abnormale typer, som der var i de gamle Freak Shows. Det gør at der er lidt for enhver smag og så er den historie der udspiller sig ganske spændende og den fortæller om tragiske skæbner på mange forskellige fronter, hvilket gør sæsonen ret alsidig. Historien og de mange forskruede karakterer gør at der er tale om den helt klart fedeste sæson af Serien. Samtidig har Freak Show en smule gore over sig, da det nogle gange går hen og bliver en anelse syret og grotesk og hvis man har en forkærlighed for det lidt vanvittige, så er der helt klart noget at komme efter, men det er stadig på et plan hvor alle horror-elskere kan være med. I de andre sæsoner af American Horror Story har der været nogle interessante historier, men det har ikke været spooky som sådan, men det leverer Freak Show og samtidig holder den en fin grænse, så det ikke går amok – sådan helt. 

Serie:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Anmeldt af Mia Christensen.
Fox-Paramount-PrNordic
IMDb-logo

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.